Followers

Friday, January 22, 2010

Friends!!

hurrmmm!! kenapa entry saia bertajuk kawan?? sebab saia baru lepas baca my frens blog cc and enteng yg involved they frens!! napa teda nama saia hahah?? hahaha just kidding ..okaie i'am not a copy paste buhh just wanna tell you about my journey with my friends!!


okaie i start with primary school!! my bff time sekolah rendah ialah jeng3x
Doris,nouley,elmahera and bridget!!!! diorang nie lah kwn saia begaduh and bermain...diorang juga laah yg kwn sy balik rumah sebab tkt maw jln hutan!! punya jauh rumah diorang ngan saya but thank's very much pwens i luv u so damm much!!hahaah..but now that still i contact doris and lales and nouley!! Doris is my anak buah sooo kami rapat dya cerita pasal problem dya nad sebaliknya time p mkn di pasar hahahah!!!



hurmmmm enter skulah menengah!! sapa kwn saia jeng3x jayne and christelyn!! kami tiga nie memang sangat berbeza dari segi fizikal and mental ntah cam na kami jadi kwn!! jayne i always ejek dya pindik and christ kurus..saia si chubby..sebab bdn saia besar and tinggi ..kami sma2 bawa bekal p skulah tukar2 sayur!! among us saia lah paling hang kang dlm study fuiyooo both of them are so clever tahap gaban!!! nah tengo skang si jane sambung ums after matric and christ at kl me hurmmm waiting my stpm result! after form 3 jayne and christ are same class but me huh at sains sukan..BUT kmi still kwn



form 4 and 5 ni lah my pwens bertambah plak kami ramai nie 5 orang the first one is zaza!! ni lah kwn yg sy rapt dlm kami berlima the angel!! hahah so funny lah remember the group name!! zaza dya bgs tapi time dya mrh hurmmm ntahlah!! kami slalu begdh tapi kami jugalah yg memang bff 4ever!!! hahaahah evil laugh!! kalo kami begaduh memang di klas semua perasaan and mesti saia ja kena tanya napa kami begaduh sebab sy kindharted hahaha prasaaan!! buhhh!! yg kedua lala dya baik sampai skang still contack dya...ketiga veron she oledy married and ada anak sua she's clever u noeee...ita is my satu kepala kalau mengumpat memang pun siok hahahaha....dya slalu pujuk saia kalo zaza and me begdh!! thank's ita yg keempat elsie eventhough dya len kelas tapi kami semua rapt tapi hurrmm perangai dya buat kami 5 org not very like her!! sowie nong!!! i luv u guyssss tooo



okaie disebab kan saia msk form 6 this is my bff bulih lahh bff cikit2 yg still remain si za lah sebab dya msk form six sma2 kan3x heheh but time 2 month before stpm i'am not very close to her because some reason!! hohhho nangisss nie saia!! si vion gelpren si carl hahaha dya pun bff saia jugaaa dya rajin ada ego sikit2 tapi siok maw kwn dya pandai laie tueee...2 bulan sebelum stpm i'am close to these two gurls jane and jije jane adalah cikit2 but jijie is close lah rapat sebab kami 3 duduk sma2 di kelas...dyorang juga yang help saia time begdh sma si za..hahaha bnyk laie lah kwn sy yg the best tapi nda mention bab saia penat sua ayat2 pun bertaburan hahaha..luv u all pwens hope u all still remember me time we get old hahahha..chewahh..okaie tata byeee...



FIN
XOXO mOOn_DeQ

2 comments:

missPatriQue said...

hahaha..time2 mcm ni la ba mw merindu2 kawan kn,huhu,,rindu hi skul!

mOOn_deQ said...

eya buhh tengg time hi skul nda pla maw mish2 kan..hehehhe